Udvalg af genopladelige AGV bilbatterier

Der er mange valg af AGV bilbatterier, blandt hvilke de bedst egnede

Typerne af AGV-vogne er mere komplicerede, og batterierne er også mere komplicerede. I dag er der tre hovedtyper af AGV trolley-batterier, der almindeligvis anvendes: bly-syre-batterier og nikkel-hydrogen-batterier. Hvordan sammenligner vi disse tre batterier? Hvilken en er den bedst egnede AGV-bil?

Først og fremmest skal vi klart forstå, hvad AGV-bilbatterier har brug for, nemlig specifik energi og specifik effekt. Det enkleste er batteriets holdbarhed og styrke. Jo højere effekt, jo bedre batterilevetid, AGV’en kan arbejde i lang tid og løbende frigive mere energi. Jo større kraft AGV’en har, jo hurtigere hastighed, og jo større kraft, jo større er evnen til at trække tunge genstande. Derefter kan vi sammenligne de bedste AGV-bilbatterier fra disse to egenskaber.

1. Bly-syre batteri

Bly-syre-batterier er de mest udbredte og tidligste batterier i AGV-køretøjer. Blysyrebatterier har en lang historie, avanceret teknologi, høj effekt og lave omkostninger, hvilket gør dem til det førstevalg for mange brugere.

2. Lithium-batteri

Der er to vigtige typer lithiumbatterier, der bruges i AGV-køretøjer: lithiumjernfosfatbatterier og lithiumjernfosfatbatterier. Begge lithium-batterier har højere energi og specifik effekt end bly-syre-batterier. Ulempen er, at lavtemperaturydelsen af ​​lithiumjernfosfatbatteriet er dårlig, og stabiliteten af ​​det ternære lithiumbatteri er dårlig.

3. Ni-MH batteri

Ni-MH-batterier kan opdeles i højspændings-nikkel-hydrogen-batterier og lavspændings-nikkel-hydrogen-batterier, som har høj specifik energi og effekt, hurtig opladningshastighed og bredt driftstemperaturområde. Men sammenlignet med de to andre batterier er prisen meget dyr.