site logo

Nevýhody lítiovej batérie 18650

Najväčšou nevýhodou lítiovej batérie 18650 je pevná veľkosť a pri inštalácii do niektorých notebookov alebo produktov nie je dobre umiestnená. Samozrejme, o tejto nevýhode sa dá povedať aj ako o výhode. To je v porovnaní s inými lítiovými batériami, ako sú polymérové ​​lítiové batérie. To je nevýhoda z hľadiska prispôsobiteľnej a transformovateľnej veľkosti. V porovnaní s niektorými produktmi so špecifikovanými špecifikáciami batérie sa to stalo výhodou.

Výroba lítiových batérií 18650 vyžaduje ochranný obvod, ktorý zabráni prebitiu batérie a jej vybitiu. Samozrejme, je to potrebné pre lítiové batérie, čo je tiež bežná nevýhoda lítiových batérií, pretože materiály používané v lítiových batériách sú v zásade materiály na báze lítium-kobaltoxidu a materiály na báze lítium-kobaltoxidu sa nemôžu vybíjať pri vysokých prúdoch, čo je bezpečné Slabé.

Lítiová batéria 18650 vyžaduje náročné výrobné podmienky. V porovnaní so všeobecnou výrobou batérií si lítiová batéria 18650 vyžaduje vysoké výrobné podmienky, čo nepochybne zvyšuje výrobné náklady.